Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• V.l.n.r. Gina van Buuren (Humanitas) en de commissieleden Marjon Bartels, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Edwin Middelkoop, Nienke van Thuijl, Bianca Baggerman, Jos van Overvest, Gerard in ‘t Veld.
• V.l.n.r. Gina van Buuren (Humanitas) en de commissieleden Marjon Bartels, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Edwin Middelkoop, Nienke van Thuijl, Bianca Baggerman, Jos van Overvest, Gerard in ‘t Veld. (Foto: aangeleverd)

Tennistoernooi levert ruim vijfhonderd euro op voor Humanitas

  •   172 keer gelezen   Sport

ZALTBOMMEL • Middels een rode loper werden dit jaar 259 spelers verwelkomd tijdens het veertigste Maarten van Rossumtoernooi van de Zaltbommelse Tennis Vereniging. De deelnemers zamelden 510,80 euro in voor Humanitas.

In totaal zijn er in negen dagen 181 wedstrijden gespeeld. Het prachtige weer zorgde voor lange, gezellige avonden, met veel toeschouwers en een feestelijk sportgala om het jubileum met elkaar te vieren. 

Goed doel
Zondag was de afsluitende finaledag met de welbekende loterij en de bekendmaking van de opbrengsten voor het goede doel; Humanitas. "Het is ontzettend leuk om naast een prachtig toernooi voor tennisliefhebbers een extra maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan een goed doel", meldt de toernooicommissie, die met trots het resultaat bekendmaakt: 510,80 euro.

Tien dagjes uit
Humanitas geeft aan hiermee tien gezinnen een leuk en ontspannen dagje uit aan te kunnen bieden en dankt een ieder voor zijn of haar donatie.

De winnaars van de jubileumeditie staan op toernooi.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }