Afbeelding
Foto: aangeleverd

Wim Hofsink wint eerste editie Open Well Darts

Sport 187 keer gelezen

WELL • Tijdens het jaarlijks terugkerende feestweekend Boerendag Well is er dit jaar voor het eerst een darttoernooi gehouden, georganiseerd door de oranjevereniging en SterkDarts. Wim Hofsink uit Almere schreef het toernooi op zijn naam.

In de feesttent begonnen 53 darters op zestien dartbanen aan de poule-fase. In de knock-out fase verloor de Engelse publiekstrekker Tony West al bij de laatste 32 van Kevin Lens. De uit Kaatsheuvel afkomstige Lens wist uiteindelijk de finale te halen. Daarin kwam hij uit tegen kanshebber Wim Hofsink uit Almere. Hofsink won de finale met 5-3 en mocht zich dus kronen tot winnaar Open Well 2018.

Regiospelers
De beste regiodarter was Patrick Goedhard uit Bruchem, die zelfs de halve finale wist te halen. Regiotoppers Andries Sterk (Well) en Arie van Wordragen (Ammerzoden) hadden een mindere dag en verloren bij de laatste zestien.

De verliezersronde kwam op naam van Michal Gomolka (Polen), die Wessel Koks uit Ammerzoden met 3-2 versloeg. Anne-Marij van den Bogert was de beste dame.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden