• V.l.n.r.: Yordi Vos, Christian Emans en Lennart Veldhuijzen bij de ondertekening van het sponsorcontract.
• V.l.n.r.: Yordi Vos, Christian Emans en Lennart Veldhuijzen bij de ondertekening van het sponsorcontract. Foto: aangeleverd

Tweede editie internationaal jeugdvoetbaltoernooi komt eraan

Sport 352 keer gelezen

WELL • Het internationaal RegioBank-jeugdvoetbaltoernooi krijgt een vervolg. Yordi Vos uit Well trekt opnieuw de kar voor de tweede editie, die plaatsvindt op zaterdag 25 augustus.

Hij is nét 18 jaar geworden, de in Well woonachtige Yordi Vos. Ondanks zijn jonge leeftijd presteert hij het om voor de tweede keer in successie een groot internationaal jeugdvoetboeltoernooi van de grond te tillen.

Veel animo
Er zijn wedstrijden voor jongens én meisjes, op de velden van maar liefst negen regionale verenigingen. De teams worden ingedeeld op een zo gelijk mogelijke speelsterkte. "Er is enorm veel animo om de jeugd aan het voetballen te houden", vertelt Vos. "Er was dan ook weinig overtuigingskracht nodig om de verenigingen over te halen deel te nemen."

Heldere opzet
Vos hanteert daarbij een heldere opzet: hij organiseert het evenement; de verenigingen faciliteren het evenement door het beschikbaar stellen van de accommodatie én de wedstrijdleiding. De verenigingen mogen alle barinkomsten behouden.

Bekers en medailles
Vos vervolgt: "Door het vragen van een bescheiden inschrijfgeld per team en natuurlijk de financiële sponsoring van RegioBank, is het mogelijk om in alle klassen bekers en medailles aan de beste drie teams uit te reiken. De jongste spelers ontvangen sowieso een fraaie herinneringsmedaille."

Deze week werd de sponsoring door RegioBank officieel bekrachtigd met de ondertekening van het sponsorcontract op het kantoor van Wonen & Welzijn in Ammerzoden.

Inschrijving
De inschrijving voor het toernooi is geopend en verloopt voorspoedig: diverse teams hebben zich al aangemeld. Voor het inschrijven van een team of voor meer informatie is Vos bereikbaar via yordiv00@gmail.com of via WhatsApp op telefoonnummer 06-25100460.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden