Afbeelding

Wederom ledenstop van kracht bij Zaltbommel Dutch Runners

Sport 318 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Bij hardloopgroep Zaltbommel Dutch Runners (ZDR) is sinds 1 maart jongstleden een ledenstop van kracht.

Eerder was dat ook al het geval en nadat deze werd opgeheven was door de vele nieuwe aanmeldingen binnen twee maanden het maximum van zestig leden alweer bereikt. Om teleurstellingen bij geïnteresseerden te voorkomen meldt ZDR dat er bij de Fun2Run en CHiLLrunning nog wel ruimte is voor nieuwe leden. Deze loopgroepen starten per 1 maart met een nieuwe clinic. Deze loopclinics duren zes maanden en er wordt wekelijks getraind.

Het Fun2Run-programma bestaat uit looptrainingen voor mannen en vrouwen die het niveau hebben om vijf kilometer te kunnen hardlopen en er meer uit willen halen. De loopclinics worden gegeven door de vier KNAU trainers van de ZDR, te weten; Karen de Bondt, John van Rooij, Michel Schoon en Pieter Elias.
De insteek van deze loopclinics is om de deelnemers loopscholing/-techniek bij te brengen. Hierdoor zal men beter gaan presteren. Het plezier en blessurevrij hardlopen blijft gewaarborgd. CHiLLrunning betreft
looptrainingen met specifieke aandacht voor ademhalingstechnieken en ontspanning in combinatie met looptechniek voor de enthousiaste hardloper. Dat vormt volgens ZDR de basis en de opstap naar een betere/efficiëntere hardloper.

www.zaltbommeldutchrunners.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden