Afbeelding
Foto: aangeleverd

Eerste winst voor vrouwen Phoenix Zaltbommel

Sport 303 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De volleybalsters van Phoenix uit Zaltbommel hebben goede zaken gedaan door voor het eerst dit seizoen te winnen (3-2). Dat gebeurde tegen het op de ranglijst iets hoger geplaatste Bravo'99.

Phoenix pakte in de eerste set meteen het initiatief en leek met 25-19 duidelijk de toon te zetten. Dat werd aanvankelijk nog doorgezet in de tweede set. Een snel opgebouwde voorsprong van vijf punten werd meegenomen naar de 20.

Slordigheden
Daarna slopen wat slordigheden in het spel en zag Bravo kans, dichterbij te komen en na 24-26 de stand zelfs gelijk te trekken. Het slordige spel bleef, maar Phoenix pakte met een 26-24 de 2-1 voorsprong.

Vijfde set
Met nog eens een 24-26 was het weer gelijk en moest de vijfde set de beslissing brengen. Phoenix pakte daarin weer een voorsprong, maar die bleek niet ruim genoeg want Bravo vocht zich terug. Toch trok de ploeg uit Zaltbommel met 16-14 aan het langste eind en was na drie nederlagen op rij de eerste winst een feit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden