Afbeelding

Puike prestaties regionale amazones

Sport 131 keer gelezen

REGIO • De amazones uit de regio hebben tijdens diverse wedstrijden een aantal puike prestaties geleverd.

Zo vielen voor PSV De Bommelerwaard uit Gameren tijdens hun thuiswedstrijden op vrijdag en zaterdag tal van leden in de prijzen.

Op vrijdag reed Michelle Ackermans mee in de klasse L1 met haar paard Indarijke. Zij werd eerste met 194 punten. Jade Hijman reed op dezelfde dag mee met haar paard Charina in de klasse L2 en werd tweede met 193,5 punten. Een dag later nam Josephine Vervoorn deel met haar pony Binky in de klasse L1 en zij werd eerste met 193,5 punten.

Celine Beukhof reed mee in de klasse M1 en werd met haar pony Eviette S, eerste met 184 punten. Tenslotte Corine Bambacht. Zij reed met haar paard Itrina mee in de klasse L2 en werd tweemaal eerste met 198,5 en 204,5 punten.

Op zondag nam Lotte van Mook in Ravenswaaij deel met haar paard Ilinda M in de klasse L1 en werd een keer derde met 186,5 punten en een keer eerste met 200,5 punten.

Ook bij PSV Gelderse Boys uit Ammerzoden waren er de nodige podiumplaatsen te vieren in Gameren. Zo werd Joanna Luijks tweemaal eerste met Dionne cat. DE kl. L1. Ook Loes Verlouw met Dimanche Z kl. B werd twee keer eerste. Femke van Loon werd eerste met Dolce Vita kl. M1. Samantha Wolfert werd met Bono eerste en tweede, cat. DE kl. M2. Richanne Damen (tweemaal tweede) met Goldenboy kl. B en Cindy van den Heuvel met Gaializa kl. L2 eindigde op een tweede en derde plaats.

In Ammerzoden werden Nina Verheijen met Darwin kl. Z1 en Cindy van den Heuvel met Gaializa kl. L2 beiden tweede.

Dit weekend organiseert Gelderse Boys de clubkampioenschappen 2017.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden