Afbeelding

Zeventiende editie Druppelstoernooi bij Huros

Sport 241 keer gelezen

ROSSUM • Tennisvereniging Huros uit Rossum presenteert dit jaar voor de zeventiende keer het Druppelstoernooi. Twee weken lang – van 2 tot en met 15 oktober - gaan 17+tennissers uit de regio de sportieve strijd met elkaar aan in dit dubbel- en mixtoernooi. In voorgaande edities telde het Druppelstoernooi zo'n tweehonderd deelnemers uit de regio.

Dit jaar zal het toernooi het thema Smash & Splash dragen, aangezien er een hoop nattigheid verwacht wordt: wedstrijden waar de sportiviteit vanaf spat, een flink aantal zweetdruppels en verfrissende drankjes met hapjes om de reserves aan te vullen. De toernooiwinnaars kunnen zich verheugen op mooie prijzen.

Loterij

Minstens zulke mooie prijzen zijn in de afsluitende loterij te winnen, die dankzij lokale ondernemers tot stand is gekomen. De vernieuwde toernooicommissie is naar eigen zeggen 'geheel waterproof' en gaat er vol tegenaan om de zeventiende editie van het Druppelstoernooi tot een groot succes te maken. Van tijd tot tijd zal een masseur de eventueel vermoeide spieren onder handen nemen, voor nog betere prestaties op de baan. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot 24 september via de website www.toernooi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden