Tweede overwinning voor handbaldames Bommelerwaard

Samenvattingen 98 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De dames van Handbalvereniging Bommelerwaard wonnen zondag met 14-9 van HMS/Achilles uit Utrecht, de nummer voorlaatst uit de competitie.

De Zaltbommelse dames speelden zondag alweer hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Aan het begin van de eerste helft werden aanvallend nog wat te veel kansen gemist, maar gedurende de eerste dertig minuten raakten met name de buitenopbouwers (Corine de Kloe en Heleen van Overkamp) goed op schot. Door wederom goed verdedigings- en keeperswerk leidde HVB halverwege de wedstrijd met 10-4.

De tweede helft begonnen de Bommelsen minder sterk, maar de marge bleek groot genoeg om de tweede overwinning van dit seizoen binnen te slepen. Eindstand 14-9.

Volgende week spelen de dames hun laatste wedstrijd van dit seizoen en hopen dan hun derde overwinning te behalen.