• De oud-leerlingen hadden het reuze gezellig tijdens de reünie.
• De oud-leerlingen hadden het reuze gezellig tijdens de reünie. Foto: aangeleverd

Reünie huishoudschool Sint Maarten groot succes

Algemeen 593 keer gelezen

KERKDRIEL • Zo'n veertig oud-leerlingen en vijf oud-docenten van de vroegere huishoudschool in Kerkdriel kwamen vrijdag bij elkaar voor een gezellige reünie.

In het overdekte winkelcentrum, waar men regelmatig even tijd neemt voor een praatje, ontstond het idee voor de reünie. Een aantal oud-leerlingen, met name Marjo, Rianne en Monique, gingen direct heel enthousiast aan de slag om klasgenootjes van de voormalige huishoudschool Sint Maarten te vinden. 

Mond tot mond en Whatsapp
Om het overzichtelijk te houden werd gekozen om het te beperken tot de klassen van de jaargangen rond 1977- 1978. Mond tot mond ging de boodschap snel rond, want veel oud-leerlingen van deze Kerkdrielse school wonen nog steeds in en in de buurt van het dorp. Een Whatsapp-groep was snel aangemaakt en toen ging het snel: ruim vijftig leerlingen konden bereikt worden.

Gym- en zwemdocent
Het organiseren lieten ze verder graag over aan de vroegere gym- en zwemdocent Mieke Boas en die ging op zoek naar een leuke locatie. Dat werd het sfeervolle Natuurlijk Kersvers van Antoinette en Bart Leenders.

Niet iedereen kon erbij zijn, maar met veertig leerlingen en vijf oud-docenten was het een fantastische avond. Veel herinneringen opgehaald, anekdotes gedeeld en natuurlijk heel veel gelachen. Voor herhaling vatbaar, daar was iedereen het roerend over eens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden