Afbeelding

Training JobGroep vergroot kans op baan

Algemeen 124 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bij Kompas in Zaltbommel start woensdag 23 oktober de JobGroep-training: een serie van acht bijeenkomsten, waarbij een heel diverse groep mensen aan de slag gaat op weg naar een nieuwe baan.

Deelnemers krijgen een beter beeld van hun kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe een baan te vinden die bij ze past. Wat vraagt solliciteren anno 2019, hoe belangrijk is netwerken, hoe profileer je jezelf en blijf je toch jezelf?

Succes
De training is gestart in Culemborg en blijkt heel succesvol: ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na de training zelfstandig een baan. De andere deelnemers gaan deels door met persoonlijke begeleiding, met ook een slagingspercentage van ongeveer vijftig procent.

Stichting Kompas Bommelerwaard biedt dit najaar deze training ook aan voor inwoners van de Bommelerwaard. De training is voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan. Op woensdag 23 oktober start de eerste JobGroep in de Bommelerwaard, van 9:30 tot 11:00 uur bij Kompas in brede school De Waluwe. Kosten: 40,00 euro inclusief werkboek. Mocht dit een probleem zijn dan kan daarover gepraat worden. Meer informatie en/of aanmelding: ericaeykema@hotmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden