Afbeelding

Podarwic-dames ten onder tegen Nuvoc

Sport 46 keer gelezen

AALST/VELDHOVEN • Nadat Podarwic dames 1 vorig jaar overtuigend kampioen is geworden, stond dit weekend de eerste wedstrijd in de eerste klasse op het programma. Het lukte nog niet om een set te winnen. "Maar thuis nemen wij revanche", laten de Aalster dames alvast weten. 

De eerste set tegen Nuvoc Dames 2 in Veldhoven was wat onwennig, de servicedruk van de tegenstander was hoog en eer hing diagonaal een sterk blok. Wel lukte het Podarwic om haar eigen spel te spelen.

Niet langs het blok
De tweede set gingen de dames van Podarwic door met positiviteit maar kwamen nog steeds niet langs het blok. De derde set nam Podarwic een voorsprong en won veel rally's. Nuvoc verhoogde de servicedruk, de voorsprong verdween en helaas won de tegenstander alsnog de set.

Spannende rally's
De laatste set, we wilden toch graag een punt meenemen naar Aalst. Spannende rally's ontstonden, maar het was niet genoeg. Het bleef lang gelijk opgaan, maar Podarwic verloor de set uiteindelijk met 25-22. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden