• Gerard van Maasakkers treedt op in Rossum.
• Gerard van Maasakkers treedt op in Rossum. Foto: Ronald Rietman

Gerard van Maasakkers treedt op met fanfare Juliana

Algemeen 242 keer gelezen

ROSSUM • In het kader van het 110-jarig bestaan organiseert fanfare Juliana uit Rossum haar derde grote evenement dit jaar. Op vrijdag 25 oktober wordt de sporthal van basisschool De Bogerd omgetoverd tot een ware concertzaal waarin de muziekvereniging een optreden zal verzorgen met de bekende Brabantse zanger Gerard van Maasakkers en zijn combo.

Van Maasakkers is al meer dan veertig jaar een graag geziene gast in de theaters van Nederland en is zeer succesvol te noemen. Het is dan ook een privilege voor Fanfare Juliana om met deze muzikant het podium te mogen delen.

Supporters
Gerard van Maasakkers heeft een grote supportersschare die vele van zijn concerten bezoekt. In Rossum zal dit ook het geval zijn. Daarom wil fanfare Juliana eerst de kans geven aan mensen uit Rossum en omgeving die de fanfare een warm hart toedragen om kaarten te bestellen.

Als de animo voor dit evenement net zo groot is als bij de vorige evenementen tijdens dit jubileumjaar (Schlagerfestival en het concert in het Slingerbos samen met Fanfare Alem, Ben Cramer en Joke de Kruif) dan is dit een reden te meer om snel kaarten te bestellen.
 
De kaarten kosten in de voorverkoop 11,00 euro per stuk en aan de kassa - indien nog beschikbaar - 12,50 euro. Ze zijn te bestellen via e-mail: huibhelma@kpnmail.nl, telefoon (06-22860487) of bij Coop Den Boer in Rossum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden