• Als je toch in de file staat kun je net zo goed fruit eten.
• Als je toch in de file staat kun je net zo goed fruit eten. Foto: 123RF.com

Gratis fruit voor in de file

Algemeen 726 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Wie donderdag tijdens de spits bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel op- of afrijdt, kan een promotieteam tegenkomen dat gratis fruit uitdeelt.

Je hebt het misschien al wel voorbij zien komen op social media, grote weer- en verkeersites, of gehoord op Skyradio of Qmusic; Filefruit.

Fruittelers
Filefruit is een term die de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) geïntroduceerd heeft omdat het mensen die onderweg zijn wil stimuleren meer fruit te eten. Zeven op de acht Nederlanders eet te weinig fruit. En op deze manier wordt er een nieuw eetmoment gecreëerd.

Aanhaken
Dat het idee goed wordt ontvangen blijkt wel uit het feit dat partijen als Plus Supermarkten, Shell, ANWB en bedrijfscateraar Vitam zijn aangehaakt op deze campagne en samen met de NFO trekken ook het Nationaal Actieplan eet meer Groente en Fruit (NAGF), The Greenery, Vogelaar en Fruitmasters hierin op met de NFO.

Publieksactie
Donderdag 26 september vindt een grote publieksactie plaats tijdens de spits op twee locaties in Nederland. Er wordt dan fruit uitgedeeld aan iedereen die langs komt rijden bij het Shell-station Bospoort bij Hoogmade langs de A4 en bij het eerdergenoemde bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel.

Dirk doet
Leuk detail: verantwoordelijk voor deze complete actie is het marketingcommunicatiebureau Dirk doet uit Brakel, onder leiding van Anton Kuijntjes en Monique van den Oord uit Zaltbommel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden