• Tijdens het bouwen van de hutten was het nog zonnig...
• Tijdens het bouwen van de hutten was het nog zonnig... Foto: Patrick van Beem

Nacht Zonder Dak extra grote uitdaging door buien

Algemeen 290 keer gelezen

WELL • Regen, wind en dreigende onweersbuien maakten de verbroedering tussen de ruim dertig deelnemers van Nacht Zonder Dak dit weekend compleet, en het slapen in de zelfgebouwde hutten een hele uitdaging. 

De negende Bommelerwaardse editie van het sponsorevenement om aandacht en geld te vragen voor jongeren in armoede, vond plaats in Well. Deelnemers uit de Bommelerwaard èn daarbuiten hebben genoten van een afwisselend programma dat op zaterdag om 13:00 uur begon op het terrein rond de hervormde kerk in Well.

Het verhaal en bijbehorende beelden van vrijwilliger Arie van Veen van TEAR (TEgen ARmoede) toonden zonder omhaal de problemen waarmee straatjongeren in de Indiase stad Mumbai te maken krijgen.

Na de kerkdienst op zondagmorgen werd met vereende krachten de krottenwijk voor één nacht weer opgeruimd. Door individuele sponsoring van de deelnemers en collectes in de deelnemende kerken wordt zo een bedrag bij elkaar gebracht voor straatjongerenprojecten van TEAR. 

De tiende en - vooralsnog - laatste Nacht Zonder Dak Bommelerwaard door dit team vrijwilligers zal plaatshebben op 5 en 6 september 2020 in Zaltbommel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden