Afbeelding

Filmlocaties en sponsors gezocht

Algemeen 388 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Ruud de Haas doet mee aan het 48 hours filmproject in Utrecht. Daarvoor zoekt hij locaties in de buurt van Zaltbommel, en bedrijven die willen sponsoren.

Ruud de Haas richtte eerder Docuscoop op in Zaltbommel. Daar gaf hij beginnende documentairemakers een podium. Met Team Docuscoop gaat hij nu binnen 48 uur een film maken, van 20 tot en met 22 september.

Specifieke locaties
"Als producent van de film ben ik nu op zoek naar specifieke locaties binnen Zaltbommel en directe omgeving waar ik en mijn crew diverse filmopnames mogen maken. Locaties die ik nodig heb om zijn onder andere een café, een verzorgingstehuis, een restaurant, een dansschool, een fitnesscentrum, de Sint-Maartenskerk en een woonhuis aan de Waalkade of in de binnenstad met uitzicht op een straat met verkeer", somt De Haas op.

Eenzaamheid
De film zal gaan over 'De Verborgen Eenzaamheid'. "We zien de laatste jaren de verborgen eenzaamheid toenemen in de maatschappij. Door middel van deze film wil ik meer aandacht vragen en openheid creëren om over deze vorm van eenzaamheid te praten." Jongere en oudere acteurs en crewleden zullen het probleem in de verschillende leeftijdscategorieën in beeld brengen.

Sponsoring
Voor de film is nog een bedrag nodig van maximaal 1000 euro. Daarvoor zoekt De Haas bedrijven of instellingen die dit project een warm hart toedragen en financieel willen bijstaan door middel van een sponsorbedrag. De naam van het bedrijf/instelling zal duidelijk aan bod komen in de aftiteling van de film, belooft de producent. Sponsoren die financieel of met een locatie mee willen werken, kunnen zich aanmelden voor 8 september via een e-mail naar docuscoop@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden