Afbeelding
Foto: Janneke Boogaard
Cultuurfestival Bommelerwaard

Cultuurfestival gaat laatste fase in

Algemeen 195 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Een openlucht filmvoorstelling, een kunstveiling, een concert in de muziektent, BoelevaArt en nog veel meer. Cultuurfestival Bommelerwaard heeft nog zes weken lang heel veel moois te bieden.

De filmvoorstelling 'Pluk de Nacht' is op vrijdag 16 augustus bij Brandend Zand aan de Zandmeren in Kerkdriel. De film begint om 20:30 uur, toegang gratis.

Kunst uit de Kelder
Zaterdag 17 augustus staat in het teken van 'Kunst uit de Kelder'. Vanaf 10:00 uur zijn bij Veiling Zaltbommel aan de Stationsweg kunstwerken te bewonderen uit de kelders van de gemeente Maasdriel en Zaltbommel. Vanaf 12:00 uur speelt het Bommels Jazz Combo. Om 14:00 uur veilt burgemeester Peter Rehwinkel het eerste stuk. Daarna treedt Dick Brandwijk op als veilingmeester.

Doorlopende projecten
Maar er is meer: er zijn nog mooie doorlopende projecten zoals Pracht in de Gracht, overzichtstentoonstelling Kunst Kiezel Klei, Mooi Kerkdriel, Kijkdoos Kerkdriel, Exposities in het Stadskasteel en gemeentehuizen, Sint-Maartenskerk, Maison Publiek en Markt Twee.

Kinderkunstworkshops
Voor kinderen zijn er nog kunstworkshops.

Kunst Kiezel Klei
En wat ook nog gaat plaatsvinden zijn de atelierroute Kunst Kiezel Klei, het Emmy Verheijfestival, openingsconcert in de muziektent, BoelevaART, RiVierdaagse en Dromen in Vrijheid.

Proeflokaal
De afsluiting vindt plaats met Proeflokaal op 14 september.

www.cultuurfestivalbommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden