Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Mike Hermes geeft fotografieworkshop in Kerkdriel

  •   195 keer gelezen

KERKDRIEL • Fotograaf Mike Hermes uit Kerkdriel geeft zaterdag 15 juni een korte fotografiecursus voor beginners. De amateurs gaan gelijk buiten aan de slag.

De workshop is bedoeld voor mensen die een camera hebben die zowel op A (automatisch) als op M (manueel of handmatig) kan, maar die niet goed weten wat de mogelijkheden zijn van die handmatige instellingen, of die mogelijkheden nog niet goed durven toepassen.

In een praktische cursus van drie uur in het veld leert Mike de deelnemers - maximaal acht mensen - door zelf foto's te maken hoe het zit met sluitertijd, diafragma en ISO. "In die drie uur leer je voldoende om zelf een vliegende start te maken en bijvoorbeeld betere vakantiefoto's te maken, of mooiere opnamen van de kinderen of de natuur", belooft de Kerkdrielse fotograaf.

De cursus start 15 juni om 9:30 uur op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel. Van daaruit wandelen de amateur-fotografen met hun camera door de buurt om weer op het plein te eindigen. De cursus gaat door bij minimaal vier deelnemers; de kosten zijn 30 euro per persoon. Voor inschrijven of informatie: mikehermesphotography@hotmail.com

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }