• Het interieur in het monumentale pand aan de Waterstraat oogt fris en modern.
• Het interieur in het monumentale pand aan de Waterstraat oogt fris en modern. Foto: Hans Heiligers

Eetgelegenheid Zaltbommel bestaat twintig jaar

Algemeen 510 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Precies twintig jaar geleden, op 1 mei 1999, startten Nancy en Roberto Hoeppe hun droom: restaurant De Eetgelegenheid in de Waterstraat in Zaltbommel.

Samen met de medewerkers van het prille begin hebben ze de zaak opgebouwd tot wat het nu is.

Helaas hebben sommige medewerkers een carrièrestap gezet naar een andere werkgever of hebben een baan gezocht buiten de horeca. "Wij bedanken hen voor de inzet en prachtige jaren", zeggen Nancy en Roberto.

Nieuw team

Inmiddels heeft De Eetgelegenheid gelukkig een compleet nieuw team om het restaurant energiek voort te zetten en verder te verbeteren. Wel is het horecapaar nog op zoek naar een extra medewerker, een man of een vrouw, voor in de bediening.

Ook in de jaren van economische tegenwind hebben Nancy en Roberto niet stilgezeten. Ze bleven zich voortdurend bijscholen en vernieuwen; Roberto in de keuken en Nancy op wijngebied.

Interieur

Daarnaast hebben ze het interieur van het prachtige pand in de oude binnenstad van Zaltbommel op veel punten diverse keren veranderd en gemoderniseerd.

Het terras is vernieuwd en onlangs zijn ook de huisstijl en de website opgefrist. "Wij staan klaar voor een nieuwe toekomst."

Leermeester

Roberto is 'leermeester' en heeft dan ook regelmatig leerlingen onder zijn hoede in de keuken. "Het is heel mooi om het vak over te dragen en ik leer weer veel van die frisse jonge honden", zegt hij.

Gedurende de maand mei wil De Eetgelegenheid de restaurantgasten laten meegenieten van het jubileum.

Jubileummenu

Chef Roberto en gastvrouw Nancy serveren deze hele maand een mooi jubileummenu met heerlijke seizoensproducten, waarbij ze een '+1 aanbieding' hanteren.

Wie een tweegangenmenu bestelt, krijgt de derde gang gratis, bij een driegangenmenu is het vierde gerecht gratis, enzovoorts. Het is wel noodzakelijk om te reserveren voor dit jubileumaanbod.

Reserveren kan via: 0418-515018 of via e-mail: info@deeetgelegenheid.nl

www.deeetgelegenheid.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden