• De koers bij de dames.
• De koers bij de dames. Femke Kuijpers Fotografie

Driehonderd renners bij Omloop van het Munnikenland

Sport 239 keer gelezen

BRAKEL • WTC MaasWaal organiseerde zaterdag voor de zestiende keer de Omloop van het Munnikenland. Een editie die onder zeer wisselende weersomstandigheden gereden werd. De dag begon met een stralende zon en eindigde zelfs met natte sneeuw. 

Driehonderd deelnemers startten in vier categorieën: dames, regiorecreanten, sportklasse en amateurs. Alle categorieën kende een sterke afvaardiging van WTC MaasWaal-leden.

Dames
Maar liefst tien MaasWaal-rensters stonden 's ochtends aan de start. De wedstrijd van de dames in de A-categorie werd gewonnen door Elise Uijen, Nienke Veenhoven werd tweede en Silke Blei werd knap derde. De B-categorie bij de dames werd gewonnen door Marije Hengelveld. 

Regiomannen
Ook bij de heren was een grote vertegenwoordiging van MaasWaal renners. De wedstrijd van de regiorecreanten werd gewonnen door Peter van Wijgerden, Joost Hoetelmans werd tweede en Peter de Weert eindigde op de derde plaats. 

Sportklasse en amateurs
In de sportklasse won Job van der Wal, en de wedstrijd van de amateurs werd gewonnen door Minnard Berkhoff. De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op www.wtcmaaswaal.nl

• Podium bij de dames categorie A.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden