Afbeelding
Foto: golfclub De Dorpswaard

Putten en chippen op open dag bij golfclub De Dorpswaard

Sport 146 keer gelezen

KERKDRIEL • Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel neemt ook dit jaar deel aan de landelijke Open Golfdagen. Op zaterdag 20 april is iedereen welkom op de Piekenwaardweg 3 om zelf kennis te maken met de golfsport.

De landelijke open dagen zijn van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april, al die dagen worden nieuwsgierige bezoekers hartelijk ontvangen in het mooie clubhuis met geweldig uitzicht op de golfbaan. Op alle open dagen zijn er speciale aanbiedingen voor golflessen en tienrittenkaarten.

Clinic
Kennismaken met golf op zaterdag 20 april kan, na ontvangst in het clubhuis met een kopje koffie of thee, door deelname aan een clinic in de ochtend of middag. Golf Academie De Dorpswaard geeft praktijkles, waarbij deelnemers op de driving range kunnen proberen de ballen ergens in het water te laten belanden. Ook andere slagtechnieken, zoals putten en chippen, worden toegepast. Verder is er een heus beginners-golfparcours aangelegd dat zeker een uitdaging vormt.

Baan verkennen
Deze dag kan men ook een gratis golfronde maken onder begeleiding van een clublid. Enige golfervaring is dan wel vereist. Een prima manier voor golfers om de uitdagende baan te verkennen.

Voor alle leeftijden
Jong, op leeftijd of ergens daar tussenin: iedereen is welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dorpswaard.com. Voor meer informatie kan gebeld worden naar het clubhuis (0418-634803) of een bezoek gebracht worden aan de website: www.dorpswaard.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden