Afbeelding

Twee vrouwen slachtoffer in Neerijnen beroofd van auto

Algemeen 574 keer gelezen

NEERIJNEN • Twee vrouwen van 77 en 78 jaar uit de gemeente West-Betuwe zijn zaterdag in Neerijnen het slachtoffer geworden van een diefstal waarbij geweld is gebruikt. De auto van een van de vrouwen werd meegenomen. De politie zoekt getuigen.

De twee vrouwen kwamen na een wandeling rond een uur of 17:00 uur terug op de Van Pallandtweg in Neerijnen. De dames stapten in hun auto, toen zij weg wilden rijden lag er een man op de weg. Een van de vrouwen liep naar de man toe om te vragen of hij hulp nodig had. Op dat moment stond de man op een nam een sprint naar de auto. Hij probeerde vervolgens de andere vrouw achter het stuur vandaan te trekken. Na een behoorlijke worsteling slaagde de man erin om met de auto weg te rijden. De twee vrouwen liepen verwondingen op en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien in de buurt van de Van Pallandtweg. Bijvoorbeeld mensen die een grijs-blauwe Toyota Yaris hebben zien rijden. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden