Afbeelding
Foto: aangeleverd

Podarwic-heren zijn er nog niet

Sport 47 keer gelezen

AALST • De afgelopen twee wedstrijden van de heren van Podarwic hebben verrassend veel parallellen. Op papier zouden de tegenstanders niet de moeilijkste moeten zijn, maar in de praktijk blijken ze een grote uitdaging te vormen.

Op 27 februari speelden de heren thuis tegen Benevia 2, afgelopen zaterdag in Waspik tegen Atak 4. In beide wedstrijden begon Podarwic voortvarend en werden de eerste twee sets netjes afgerond en gewonnen. 

Onnodig puntenverlies
De derde sets tonen vervolgens beide keren onnodig veel verval in de team prestatie waardoor er dure punten gemorst worden. De vierde en afgelopen zaterdag vijfde set wisten de heren van Podarwic zich weer deels te herpakken waardoor deze sets nipt werden gewonnen.

Eén punt voorsprong
Met nog drie wedstrijden staan de heren nu nog met één punt voorsprong aan de leiding in het kampioenschap. Fans en supporters zijn van harte welkom om de heren de komende wedstrijden te steunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden