Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Van links naar rechts staand D.C. van Hemert, A.D. van Hemert, C. v.d. Vegt en dhr. Keijnemans. Zittend van links naar rechts mevr. Bogers-van Gent, dhr. Vervoorn en mevr. Den Adel-Versteeg. Niet op de foto Dhr. van Lent, dhr. van Zuijdam en dhr. van Doremaelen.
• Van links naar rechts staand D.C. van Hemert, A.D. van Hemert, C. v.d. Vegt en dhr. Keijnemans. Zittend van links naar rechts mevr. Bogers-van Gent, dhr. Vervoorn en mevr. Den Adel-Versteeg. Niet op de foto Dhr. van Lent, dhr. van Zuijdam en dhr. van Doremaelen. (Foto: aangeleverd)

Zestig jaar lid van shetlandfokvereniging

  •   216 keer gelezen

REGIO • De shetlandponyfokvereniging De Bommelerwaard bestaat dit jaar zestig jaar. Afgelopen ledenvergadering waren er een aantal jubilarissen, waaronder de heer Vervoorn die al lid is vanaf het eerste uur.

Hij ontving uit handen van voorzitter Hackert een mooi beeld van een shetlandpony en natuurlijk de felicitaties. Ook waren er felicitaties en een mooi aandenken voor A.D van Hemert die al vijftig jaar lid is. Mevr. Bogers - van Gent en de heer Keijnemans vierden hun veertigjarig jubileum aan onze vereniging. A.E. den Adel-Versteeg, M.G. van Zuijdam, D.C. van Hemert, A.H.M. van Lent, A.N.M van Doremaelen en C. van de Vegt zijn 25 jaar lid. Ook deze leden ontvingen de felicitaties en een passend geschenk.

De heren Van Lent, Van Zuijdam en Van Doremaelen waren niet aanwezig op het fotomoment.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK