• Van links naar rechts staand D.C. van Hemert, A.D. van Hemert, C. v.d. Vegt en dhr. Keijnemans. Zittend van links naar rechts mevr. Bogers-van Gent, dhr. Vervoorn en mevr. Den Adel-Versteeg. Niet op de foto Dhr. van Lent, dhr. van Zuijdam en dhr. van Doremaelen.
• Van links naar rechts staand D.C. van Hemert, A.D. van Hemert, C. v.d. Vegt en dhr. Keijnemans. Zittend van links naar rechts mevr. Bogers-van Gent, dhr. Vervoorn en mevr. Den Adel-Versteeg. Niet op de foto Dhr. van Lent, dhr. van Zuijdam en dhr. van Doremaelen. Foto: aangeleverd

Zestig jaar lid van shetlandfokvereniging

Algemeen 235 keer gelezen

REGIO • De shetlandponyfokvereniging De Bommelerwaard bestaat dit jaar zestig jaar. Afgelopen ledenvergadering waren er een aantal jubilarissen, waaronder de heer Vervoorn die al lid is vanaf het eerste uur.

Hij ontving uit handen van voorzitter Hackert een mooi beeld van een shetlandpony en natuurlijk de felicitaties. Ook waren er felicitaties en een mooi aandenken voor A.D van Hemert die al vijftig jaar lid is. Mevr. Bogers - van Gent en de heer Keijnemans vierden hun veertigjarig jubileum aan onze vereniging. A.E. den Adel-Versteeg, M.G. van Zuijdam, D.C. van Hemert, A.H.M. van Lent, A.N.M van Doremaelen en C. van de Vegt zijn 25 jaar lid. Ook deze leden ontvingen de felicitaties en een passend geschenk.

De heren Van Lent, Van Zuijdam en Van Doremaelen waren niet aanwezig op het fotomoment.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden