Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Jarno Goesten kreeg de prijs uit handen van wethouders Anita Sørensen en Jan-Hein de Vreede.
• Jarno Goesten kreeg de prijs uit handen van wethouders Anita Sørensen en Jan-Hein de Vreede. (Foto: Gemeente Maasdriel)

Twee 'All-in' werkgevers in de Bommelerwaard

  •   229 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Jarno Goesten Champignons in Maasdriel en Ravas in Zaltbommel hebben de All-in werkgeversprijs Rivierenland gewonnen. Zij bieden mensen met een arbeidsbeperking kansen.

De prijs ging ook naar ondernemers in Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal. 

De prijs is een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en is uitgereikt op de Dag van de 1000 Voorbeelden. Die dag is georganiseerd in nauwe samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe. Inwoners van Rivierenland konden tot eind januari een bedrijf nomineren voor de prijs.

Meedenken en draagvlak creëren
De winnaars van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken volgens de jury creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij.

Inspiratie
De winnaars zijn volgens de jury goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. "Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland", aldus de jury.

Ambassadeur
Over Goesten zegt de jury: "Deze ondernemer zet zich al vele jaren in voor de doelgroep. Goesten is ook echt een ambassadeur voor inclusief ondernemerschap en heeft ook al verschillende werkgevers met Werkzaak in contact gebracht. De mensen die er komen te werken horen helemaal bij het bedrijf en worden niet anders behandeld. Zo is er flexibiliteit in de werktijden, passend bij het personeel."

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK