• Jarno Goesten kreeg de prijs uit handen van wethouders Anita Sørensen en Jan-Hein de Vreede.
• Jarno Goesten kreeg de prijs uit handen van wethouders Anita Sørensen en Jan-Hein de Vreede. Foto: Gemeente Maasdriel

Twee 'All-in' werkgevers in de Bommelerwaard

Algemeen 258 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Jarno Goesten Champignons in Maasdriel en Ravas in Zaltbommel hebben de All-in werkgeversprijs Rivierenland gewonnen. Zij bieden mensen met een arbeidsbeperking kansen.

De prijs ging ook naar ondernemers in Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal. 

De prijs is een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en is uitgereikt op de Dag van de 1000 Voorbeelden. Die dag is georganiseerd in nauwe samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe. Inwoners van Rivierenland konden tot eind januari een bedrijf nomineren voor de prijs.

Meedenken en draagvlak creëren
De winnaars van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken volgens de jury creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij.

Inspiratie
De winnaars zijn volgens de jury goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. "Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland", aldus de jury.

Ambassadeur
Over Goesten zegt de jury: "Deze ondernemer zet zich al vele jaren in voor de doelgroep. Goesten is ook echt een ambassadeur voor inclusief ondernemerschap en heeft ook al verschillende werkgevers met Werkzaak in contact gebracht. De mensen die er komen te werken horen helemaal bij het bedrijf en worden niet anders behandeld. Zo is er flexibiliteit in de werktijden, passend bij het personeel."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden