• Dennis de Vree overhandigde de cheque aan Frank Koster.
• Dennis de Vree overhandigde de cheque aan Frank Koster. Foto: Barbara Lodewijks

Statiegeld en gift van Coop voor volleybalvereniging Phoenix

Algemeen 171 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Volleybalvereniging Phoenix kan 186,20 euro in de clubkas storten na een statiegeldactie bij de Coop in winkelcentrum De Schans in Zaltbommel.

Vrijdag nam bestuurslid Frank Koster een cheque in ontvangst uit handen van supermarktmanager Dennis de Vree. Daarop prijkte het mooie bedrag van 186,20 euro.

Vanaf oktober tot eind december 2018 konden klanten lege statiegeldflessen inleveren voor diverse goede doelen en Coop verdubbelde vervolgens dit bedrag. Volleybalvereniging Phoenix heeft voor de eerste keer meegedaan aan deze actie en is vastbesloten zich volgend jaar weer in te schrijven.

Jeugdleden
De volleybalvereniging vindt het erg belangrijk om te investeren in haar jeugdleden. Samen sporten, verantwoordelijkheid leren nemen en plezier maken, leveren een belangrijke bijdrage voor het vinden van een goede plek in de maatschappij.

Door mee te doen aan deze actie, wilde de vereniging graag wat extra geld bijeenbrengen om bij te leggen aan extra activiteiten voor de jeugdleden zoals bijvoorbeeld het organiseren van een volleybalclinic of een inspirerend uitstapje naar een wedstrijd van het Nederlands dames- of heren-volleybalteam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden