Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Voordat er een nieuw complex wordt gebouwd bij HRC'14 moeten er nog wat cijfermatige plooien gladgestreken worden.
• Voordat er een nieuw complex wordt gebouwd bij HRC'14 moeten er nog wat cijfermatige plooien gladgestreken worden. (Foto: 123RF.com)

Politiek en voetbalclub HRC'14 blij met hulp bij plan nieuw complex

  •   267 keer gelezen

ROSSUM • De hele gemeenteraad van Maasdriel ging donderdag akkoord met het inschakelen van een externe partij om voetbalvereniging HRC'14 te helpen. De hoop is dat eind april een definitief voorstel voor de totale nieuwe accommodatie op tafel ligt.

De gemeenteraad stelt maximaal 20.000 euro beschikbaar voor het onderzoek. Daar moet een realistisch en haalbaar exploitatieplan uit komen. Kees Vernooij liet als inspreker namens de club weten achter dit voorstel te staan.

Bart de Leeuw (SSM) gaf als suggestie mee dat het veel geld zou schelen als de indeling van het sportpark in Rossum blijft zoals die is, omdat dan bijvoorbeeld de nutsvoorzieningen al grotendeels op de juiste plek aanwezig zijn. In het huidige plan is de kantine met de kleedruimtes ingetekend op een ander deel van het perceel. Belangrijke reden daarvoor is dat het complex dan voor zowel de Hurwenense als de Rossumse achterban echt 'nieuw' voelt.

Lees hier wat vooraf ging:

HRC'14 trekt aan de bel over nieuw complex - 8 januari 2019

HRC'14 krijgt hulp bij reëel exploitatieplan voor nieuwe accommodatie - 29 januari 2019

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK