FOTOSERIE & FILMPJE

Belg Wouter Decock prolongeert titel tijdens Two Rivers Marathon

Sport 499 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Wouter Decock heeft zondag voor de tweede opeenvolgende keer de Two Rivers Marathon op zijn naam geschreven. Joris Spigt en Stijn Smulders completeerden het Belgische podium.

Decock, de meervoudig Belgisch kampioen marathon, finishte in een tijd van 2:37:48,69. Daarmee liep de Belg een parcoursrecord tijdens de marathon die door de Bommelerwaard voert.

Bij de dames ging de overwinning naar Janicke Brathe. De Noorse won in een tijd van 3:17:48,81 en eindigde zo voor Debby Gabriels en Karin Verheijden.

Op het onderdeel duo-marathon greep team Havalopadi de zege, terwijl het team van hoofdsponsor Locked Safe bestaande uit Alex Brugmans, Stefan Kosters en Marcel Theunissen de run-bike-run won.