Afbeelding
Foto: aangeleverd

OBK Well luidt vol trots het nieuwe jaar in

Algemeen 265 keer gelezen

WELL • OBK Well hield zaterdag het nieuwjaarsconcert in dorpshuis Ons Huis. De zaal zat vol en dat had meerdere redenen; OBK Well start het jaar vol trots.

Zo begon de avond met een geslaagd optreden van de slagwerkgroep onder leiding van Ron van Vuuren. Hierna was het de beurt aan het Wellse Opleidingsorkest; in oktober vorig jaar is een nieuw initiatief gestart onder leiding van Wim Baijense. Enkele leerlingen speelden deze avond voor het eerst samen in orkest-vorm. En dat kwam bijzonder goed uit de verf. Ook al waren ze een klein beetje zenuwachtig, met burgemeester Van Kooten en zijn vrouw op de voorste rij in het publiek en daarachter trotse papa's, mama's, opa's en oma's. 

Jubilarissen
Volgend onderdeel van het programma is de huldiging van de jubilarissen. De burgemeester richtte een persoonlijk woordje aan elke jubilaris; Anja Verhoeven, Arianne Mans (25 jaar lidmaatschap) en Wim Krijgh (60 jaar lidmaatschap). Zij kregen daarbij de oorkonde en het speldje van de KNMO.

Erelid
Naast deze drie jubilarissen stond nog een lege vierde stoel klaar. Voorzitter Jos Rooijens riep Wout Robbemondt naar voren. Een muzikant komt in aanmerking voor het erelidmaatschap van OBK als hij/zij stopt met muziek maken na minimaal 50 jaar lidmaatschap of bij bijzondere verdienste. Wout heeft onlangs aangegeven te stoppen met het spelen van alt-saxofoon. Hij is ruim 70 jaar lid. Daarbij jarenlang voorzitter geweest. Reden om hem te benoemen tot erelid van muziekvereniging OBK Well.

De avond werd voortgezet met een optreden van het A-orkest onder leiding van dirigent Harrie Janssen. Een mooi programma met o.a. Innuendo van Queen en het prachtige Carrickfergus met solist Jan van Loon. Tot besluit was de trekking van de verloting, met vele leuke prijzen.

Volgende concerten
OBK Well is met recht het jaar goed begonnen. Zij kunnen zich nu richten op de volgende concerten, namelijk op zaterdag 30 maart in Herwijnen en 13 april in Well.
 

• Wout Robbemondt werd benoemd tot erelid van OBK Well.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden