Afbeelding
Foto: ingimage

Week van gebed op verschillende plaatsen in de Bommelerwaard

Algemeen 211 keer gelezen

BOMMELERWAARD • 'Recht voor ogen' is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 tot en met 27 januari.

Christenen in de hele wereld komen dan samen om te bidden. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Indonesië. In hun land hebben zij ervaren hoe onrecht zorgt voor verdeeldheid en exclusiviteit. Dit terwijl de samenleving voorheen juist gekenmerkt werd door samenwerking en solidariteit.

Ook in de Bommelerwaard zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten: op zondag 20 en zondag 27 januari in Pand 9, Van Heemstraweg West 9 te Zaltbommel. Op maandag 21 en donderdag 24 januari in De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3 te Zaltbommel. Op dinsdag 22 en vrijdag 25 januari in de Heidewaard, Heideweg 12 te Waardenburg. Op vrijdag 25 januari in Gebouw Rehoboth , Kerkstraat 13 te Hedel. Op woensdag 23 en zaterdag 26 januari in De Gasthof, Vreedstraat 21 te Bruchem.

Alle samenkomsten beginnen om 19:00 uur behalve die in Hedel (19:30 uur) en duren ongeveer een uur. Organisatoren zijn EGB Kerk met Passie, VEG De Kandelaar, GKV De Ontmoerting, Hervormde gemeente Hedel en Christengemeente Bruchem. Ieder die mee wil bidden is welkom.

Meer info: www.gebedbommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden