Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: Jan Noorlandt

Jubileumeditie Powerhouse Sport Awards is meteen de laatste

  •   132 keer gelezen

REGIO • De regionale sportverkiezing van stichting Powerhouse Sport vond vrijdagavond voor de 25ste keer plaats. Het was prompt ook de laatste editie van de verkiezingen. 

Jetty Duister – de drijvende kracht achter de Powerhouse Sport Awards – maakte het nieuws vrijdagavond bekend in een filmpje op Facebook. "Stoppen op je hoogtepunt, dat is ook topsport", aldus Duister. 

Verder, de winnaars: dat waren in ieder geval voor de derde keer op rij weer de beachvolleyballers Raïsa Schoon en Emi van Driel. Zij gingen er met de hoofdprijs in de categorie sportploeg van het jaar (junioren) vandoor. Atleet Stan Schipperen werd sportman van het jaar (junioren). En softbalster Tess Remmers uit Werkendam kreeg de prijs voor sportvrouw van het jaar (junioren). 

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Voltena uit Werkendam werd sportploeg van het jaar bij de senioren. Tennisser Bart Stevens werd sportman van het jaar (senioren). Sportvrouw van het jaar kon natuurlijk niemand anders zijn dan Marianne Vos. Bij de masters was er winst voor mountainbiker Maikel Govaarts. 
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK