• Bo, Karin en Maud Brekelmans.
• Bo, Karin en Maud Brekelmans. Foto: Janneke Boogaard

Drietrapsraket aan de Hogebankweg

Algemeen 1.740 keer gelezen

KERKDRIEL • Na de kapsalon en de schoonheidssalon is nu ook KIK Kinderkledingwinkel aan de Hogebankweg open. De drie zaken versterken elkaar.

Kapsalon Do My Hair is het domein van Maud Brekelmans, schoonheidssalon Studio Top by Bo wordt gerund door haar zus Bo. Moeder Karin ten slotte zag haar kans schoon om de kinderkledingzaak te beginnen waar ze al lang van droomde. Karin moest wel geduld hebben, want de gemeente stak in eerste instantie een stokje voor de combinatie van dienstverlening en een winkel. "Toen de vergunning in mijn mailbox plofte, heb ik een bericht op facebook gezet en meteen de deur open gedaan", lacht Karin.

Party's
De eerste reacties zijn positief. Velen kennen Karin al van de kinderkledingparty's. Die blijft ze geven, maar dan in de winkel.

Babykleding
Het aanbod is uitgebreid met babykleding. Een leuk kraamcadeautje uitzoeken lukt algauw, gezien het ruime aanbod.

Betaalbaar
Ook aantrekkelijk is het feit dat Karin standaard vijftig procent korting geeft op een aantal gerenommeerde merken. "Ik wil mooie, maar betaalbare kleding bieden. Ik heb zelf twee dochters, dus ik ken de uitdaging om ze voor redelijke prijzen leuk aan te kleden."

Toekomst
Die dochters zijn inmiddels de kinderkleding ontgroeid. Hun toekomst stond voorop bij de beslissing om het pand aan de Hogebankweg, dat al jaren leeg stond, grondig op te knappen. De drie bedrijven zijn verbonden via een gemeenschappelijke keuken met toilet, verder doet ieder haar ding.

Elkaar versterken
Klanten weten de weg van de één naar de ander al goed te vinden. Door dezelfde stijl aan te houden en in de kapsalon en schoonheidssalon hetzelfde merk te voeren, versterken de zaken elkaar. Karin: "Dat is precies de bedoeling. Over een aantal jaren maak ik met plezier ruimte voor ze, zodat ze het hele pand kunnen gebruiken om hun zaken uit te breiden."

KIK Kinderkleding is open van woensdag tot en met zaterdag en op afspraak. De andere twee bedrijven werken alleen op afspraak. Meer informatie is te vinden op Facebook: KIK Kinderkleding, Do My Hair en Studio Top by Bo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden