Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Archieffoto: Janneke Boogaard

Aldi Zaltbommel anderhalve week dicht voor extra vers en duurzaam assortiment

  •   1360 keer gelezen

ZALTBOMMEL •  De Aldi aan het Fiep Westendorpplein in Zaltbommel wordt verbouwd. Het filiaal is sinds dinsdag dicht en wordt vrijdagochtend 14 december om 8:00 uur feestelijk heropend.

In de vernieuwde winkel komt meer nadruk te liggen op verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Ook komen er meer biologische en Fairtrade levensmiddelen.

Verse broodjes
De heropening wordt verricht door filiaalleider Marcel de Graaff. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Een enthousiaste De Graaff: "Als team zijn wij bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen zal verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen wij de klant nog beter bedienen. In ieder geval zijn wij klaar voor een mooie toekomst in Zaltbommel."

Kraskaarten
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of tegoedbonnen ter waarde van maximaal 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Foodtruck
Op de openingsdag en de dag erna staat er bovendien een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het pand is al zeer energiezuinig. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koelmiddelen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden honderd procent gerecycled.

Tijdens de verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij de Aldi-filialen aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen en aan het Raadhuis in Hedel.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK