• Het winnende team met v.l.n.r. Hetty van Noord, Janna Burggraaf, Willemijn Burggraaf; en landelijk secretaris B. Stiksma in historische kledij. Foto gemaakt door Pim Zwartjes.
• Het winnende team met v.l.n.r. Hetty van Noord, Janna Burggraaf, Willemijn Burggraaf; en landelijk secretaris B. Stiksma in historische kledij. Foto gemaakt door Pim Zwartjes. Foto: Pim Zwartjes

EHBO-team Waardenburg-Neerijnen wint vaardigheidsproeven

Algemeen 97 keer gelezen

WAARDENBURG/AMERSFOORT • Twee teams van EHBO-vereniging Waardenburg-Neerijnen mochten zaterdag meedoen aan de landelijke vaardigheidsproeven voor district Gelderland. Ze werden knap eerste en vierde.

Op deze wedstrijd wordt door twaalf teams uit heel Nederland gestreden om de bekers door in twaalf boxen ongevallen te behandelen en theorievragen te beantwoorden. Omdat de landelijke EHBO-vereniging 125 jaar bestaat, moesten er ook wat historische verbanden gelegd worden.

Waardenburg-Neerijnen nam met twee teams deel. Het team bestaande uit Hetty van Noord, Willemijn Burggraaf en Janna Burggraaf ging met de eerste prijs naar huis. Het andere team, met Nicole Merckens, Hannelore Verhoeks en Anne de Vries, behaalde de vierde plaats. De afdeling is trots op beide teams.

Mensen die een een EHBO-cursus willen volgen, kunnen contact opnemen met voorzitter Janna Burggraaf: njburggraaf@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden