• V.l.n.r. Jenno van Ekeren, Jesse van Ekeren en Peter Oomen.
• V.l.n.r. Jenno van Ekeren, Jesse van Ekeren en Peter Oomen. Foto: aangeleverd

Oomen en Van Ekeren gelanceerd

Algemeen 524 keer gelezen

ZALTBOMMEL/BRAKEL • Oomen makelaardij & taxaties, met een vestiging in Zaltbommel en Brakel, lanceerde vrijdag het bedrijf 'Oomen en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen'.

Klanten kunnen aan de Boschstraat 90 in Zaltbommel terecht voor al hun vragen. Van het regelen van een hypotheek, het verkopen van een woning, tot het verzekeren van de woning. Eigenaar Peter Oomen (31): "De markt verandert continue. Veel klanten zien door de bomen het bos niet meer of weten eigenlijk niet wat de mogelijkheden zijn. Wij dagen klanten uit om dit vrijblijvend met ons te bespreken."

Afghanistan
Het kantoor aan de Boschstraat werd vrijdag officieel geopend door kolonel 'Hans van Dalen'. Peter en Hans kennen elkaar van hun tijd bij de Landmacht. Ze hebben samen veel gedeeld en meegemaakt op uitzending in Afghanistan.

Sport
Ook het sportieve element kwam terug tijdens de opening: het nieuwe shirt voor het eerste en tweede elftal van voetbalvereniging Nivo Sparta in Zaltbommel werd gepresenteerd. Oomen en Van Ekeren sponsort het nieuwe shirt vanaf 1 januari 2019.

Compleet plaatje
Oomen en Van Ekeren deden al eerder zaken met elkaar. Ook bij Van Ekeren is de jonge generatie in het bedrijf gestapt. "Deze samenwerking leek ons de perfecte manier om kennis en ervaring met elkaar te delen en zo het complete plaatje aan te kunnen aanbieden aan de klant", aldus Peter Oomen.

Boschstraat
In april is de vestiging van Oomen makelaardij & taxaties in Zaltbommel geopend. Het pand aan de Boschstraat staat op de nominatie voor herontwikkeling, maar zolang er op die plek nog geen concrete plannen zijn voor nieuwbouw wordt het gebruikt als bedrijfsverzamelkantoor. "We hebben de benedenverdieping omgebouwd tot een fijne werkplek en een kantoor waar de klant zich thuis voelt."

Posteractie
Om de opening te vieren komt er een posteractie. Iedereen die de actieposter voor het raam hangt, maakt elke week kans op een prijs.

Familiebedrijf
Familiebedrijf Oomen is meer dan twintig jaar geleden opgericht door Co Oomen. De vestiging in Brakel wordt nu gerund door Peters broer Lean. "Met deze tweede vestiging in Zaltbommel en het nieuwe bedrijf Oomen en Van Ekeren kunnen we de klanten van A tot Z begeleiden. Ook een frisse blik op je huidige hypotheek behoort tot de mogelijkheden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden