Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Ben de Wit heeft veertig jaar ervaring.
• Ben de Wit heeft veertig jaar ervaring. (Foto: Janneke Boogaard)

Ben de Wit viert veertigjarig jubileum

  •   435 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Schoenmaker Ben de Wit repareert al veertig jaar schoenen in zijn shop-in-shop bij Albert Heijn aan de Steenweg.

De tijd is voor zijn gevoel voorbij gevlogen. Natuurlijk heeft De Wit heel wat ervaring opgedaan in al die jaren. Hij repareert alle soorten schoenen en laarzen en is specialist in de merken Van Bommel, VAn Lier en Avang Greve. Ook voor reparaties aan berg- en wandelschoenen is dit het juiste adres.

Uitdagingen
"Het gebeurt eigenlijk nooit dat ik een opdracht niet kan aannemen. Een enkele keer zijn er wel speciale uitdagingen, dan overleg ik met collega's hoe ik het zal aanpakken", vertelt de vakman vanachter zijn toonbank. De zaak is al vanaf het begin op deze plek gevestigd.

Eerlijk
Een vraag teruggeven aan een klant gebeurt af en toe wel om een andere reden, namelijk als het niet meer de moeite is om iets te repareren. "Dan zeg ik dat eerlijk."

Naamplaten
Naast zijn werkplaats hangt een overzicht van wat hij aan naamplaten te bieden heeft. In totaal zijn meer dan duizend verschillende modellen leverbaar. De Wit levert naamplaten van plexiglas, messing, glas, gravoply en emaille.

Sleutels
Ook voor het kopiëren van sleutels draait hij zijn hand niet om. Dat geldt voor huis-, auto-, caravan-, fiets- en kluissleutels en ook certificaatsleutels mits voorzien van een pasje.

Klanten kunnen gebruik maken van de grote parkeerplaats bij de supermarkt. De eerste anderhalf uur is parkeren daar gratis.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK