Afbeelding
Foto: aangeleverd

DES Hedel huldigt jubilarissen en presenteert nieuw logo

Algemeen 199 keer gelezen

HEDEL • Hedel viert dit jaar dat ze 120 jaar een fantastische muziekvereniging hebben. Tijdens een concert afgelopen weekend werd een nieuw, eigentijds logo gepresenteerd en werden twee dames gehuldigd. Op 8 december volgt een galaconcert.

DES Hedel is ooit ontstaan als Sint Willibrordus maar in 1968 omgedoopt tot Muziekvereniging Door Eendracht Sterk. Deze week is dat precies vijftig jaar geleden, een mooie gelegenheid om bij stil te staan met een jubileumconcert.

Da Capo en A-orkest
Het concert werd gegeven door twee korpsen van DES zelf. Da Capo is als opleidingsorkest in voorbereiding op het beoordeeld festival in Ammerzoden op 3 november. Voor hen was het een try-out.

Het A-orkest speelde een voorproefje van het galaconcert op 8 december. Dan staat DES stil bij het 120-jarig bestaan met een avond vol muziek.

Kanjers
"Tijdens dit soort concerten kan je trots zijn op het bestaan van een gezonde vereniging. En dat kan alleen maar dank zij kanjers van leden die zich blijven inzetten", zegt voorzitter Remco de Haan. Hij doelde onder meer op de twee jubilarissen: Joyce de Grouw ontving het jubileumspeldje voor 25 jaar lidmaatschap. Daarna was de eer aan Marjo Bok die het jubileumspeldje mocht ontvangen voor vijftig jaar lidmaatschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden