Afbeelding
Foto: 123RF.com

BodyLine Zaltbommel haakt aan bij Nationale Spiercampagne

Algemeen 304 keer gelezen

ZALTBOMMEL • "Doe jij het ook twee keer per week?" Met deze ludieke slogan en een kortingsactie benadrukt BodyLine Zaltbommel het belang van krachttraining.

Van 15 oktober tot en met 25 november, tijdens de Nationale Spiercampagne, kan iedereen bij de in Zaltbommel gevestigde club terecht om zes weken lang twee keer per week te trainen, waarbij de nadruk ligt op spiertraining.  

Ferdi Hamilton, eigenaar BodyLine Zaltbommel: "Wij als bewegingsexperts kennen het belang van krachttraining. Krachttraining heeft namelijk enorm veel voordelen, maar we horen nog vaak vooroordelen of misvattingen over dit onderwerp. Samen met mijn team ben ik dan ook blij dat er nu vanuit de overheid ook aandacht voor is middels de nieuwe beweegrichtlijnen. De Gezondheidsraad adviseert namelijk om ten minste twee keer per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Bij ons in de club hebben we het dan gewoon over spier- of krachttraining." 

Spierkracht vergroten
"Mensen denken vaak dat je door krachttraining direct heel gespierd wordt, maar krachttraining is niets meer en niets minder dan het vergroten van je spierkracht door verschillende oefeningen. Er zijn enorm veel voordelen van krachttraining te noemen maar je hoeft eigenlijk maar drie zaken te onthouden. Door krachttraining voel je je beter, je ziet er beter uit en je functioneert beter. Daarnaast is krachttraining voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen zouden krachttraining moeten doen", aldus Ferdi.

e-Gym
BodyLine hoopt Zaltbommel dat door de campagne meer mensen in beweging komen en ook in aanraking komen met het e-Gym concept: volautomatisch trainen zonder hoeven nadenken over het gewicht, instellingen, aantal herhalingen et cetera. "Hiermee voorkom je dus blessures en train je altijd op een geoorloofde manier aan je spieren!"

Gereduceerd tarief
BodyLine Zaltbommel steunt de Nationale Spiercampagne om (niet)-sporters op een laagdrempelige manier het effect van krachttraining te laten ervaren. De club heeft een bijdrage gedoneerd en hanteert een gereduceerd tarief van 65 euro voor mensen die tijdens de campagne zes weken lang, twee keer per week komen kennismaken met krachttraining. 
Inschrijven kan via www.bodylinezaltbommel.nl, info@bodylinezaltbommel.nl of bel voor meer informatie: 0418-648643. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden