Afbeelding
Foto: aangeleverd

Gratis karnemelk bij Den Eelder in Well

Algemeen 538 keer gelezen

WELL • De boerenkarnemelk van Den Eelder is op de eerste plek geëindigd tijdens de Cum Laude Awards op 1 oktober. Om dat te vieren kan iedereen een gratis pak karnemelk ophalen bij het bedrijf aan de Molenachterdijk 3 in Well, op donderdag 11 oktober van 9:00-17:00 uur.

De Cum Laude Awards zijn de enige landelijke verkiezingen voor boeren die op ambachtelijke wijze zuivel maken op de boerderij. Gemaakt met de melk van hun eigen koeien, geiten of schapen. De verkiezing is geïnitieerd door belangenbehartigingsorganisatie Bond van Boerderijzuivelbereiders.

De karnemelk van den Eelder is al verschillende keren uitgeroepen tot de lekkerste karnemelk van Nederland. Van het zorgen voor de koeien tot het maken van zuivel, het gebeurt allemaal in Well. De karnemelk is gemaakt van dagverse gepasteuriseerde koemelk die nog op traditionele wijze wordt gekarnd. Hierdoor is hij mooi vol en smaakt hij nog zoals vroeger, romig met een licht zuurtje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden