Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Directeur-bestuurder Peter van den Heuvel van Woonlinie kijkt toe hoe wethouder Gijs van Leeuwen de eerste woning officieel opent.
• Directeur-bestuurder Peter van den Heuvel van Woonlinie kijkt toe hoe wethouder Gijs van Leeuwen de eerste woning officieel opent. (Foto: Woonlinie)

Twintig nieuwe huurwoningen in De Waluwe zijn af

  •   467 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Waluwe heeft er twintig nieuwe huurwoningen bij.

Twaalf studio's zijn toebedeeld aan jongeren onder de 23 jaar. Daarnaast zijn er zes reguliere huurwoningen, is er een grote vrije sector huurwoning en een grote huurwoning voor Buurtzorg Jong Zaltbommel. Die 'jongerenwoning' wordt binnenkort officieel geopend. Het huis bestaat uit vier studio's waar jongeren onder lichte begeleiding van Buurtzorg Jong komen te wonen.

De deuren van de nieuwe huizen werden afgelopen week officieel geopend samen met de toekomstige bewoners, directeur-bestuurder Peter van den Heuvel van Woonlinie en wethouder Gijs van Leeuwen.

Vanaf 15 oktober krijgen de bewoners de sleutels van hun nieuwe onderkomen.

Eind vorig jaar is Hendriks Coppelmans uit Uden gestart met de bouw, die voorspoedig is verlopen.

Peter van den Heuvel is tevreden over de kwaliteit van de woningen. "We vinden dit een mooie toevoeging aan onze woningportefeuille", zegt hij. "Gezien het aantal inschrijvingen kunnen we stellen dat er veel vraag naar is."

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK