Afbeelding

Zaltbommel eert postuum Loek van Gameren met sportpenning

Algemeen 269 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Mevrouw Van Gameren nam woensdag postuum een sportpenning in ontvangst voor haar echtgenoot Loek van Gameren.

Van Gameren zou de sportpenning in ontvangst nemen bij de feestelijke jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van voetbalvereniging N.I.V.O.-Sparta, maar hij is op 8 september overleden. Mevrouw van Gameren ontving de sportpenning uit handen van burgemeester Peter Rehwinkel.

Loek van Gameren was in alle opzichten een voorbeeld voor de vrijwilliger in algemene zin en in het bijzonder voor N.I.V.O.-Sparta. Hij was algemeen bestuurslid, penningmeester, secretaris, voorzitter, lid van diverse commissies, medewerker bij de vele verbouwingen en hulp in het onderhouden van het oude en nieuwe complex.

Ook na zijn terugtreden als voorzitter, bleef Van Gameren maker van de clubkrant en lid van diverse commissies. Hij was altijd beschikbaar als vraagbaak en als er hulp nodig was. 

Mede dankzij de vele langdurig verrichte werkzaamheden heeft Van Gameren een heel belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de voetbalclub N.I.V.O.-Sparta. Hij was een voorbeeld voor alle leden en vrijwilligers. In 2003 heeft hij vanwege zijn vrijwilligerswerkzaamheden voor N.I.V.O.-Sparta een koninklijke onderscheiding - hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau - ontvangen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden