• Een nieuw en een vertrouwd gezicht bij Jeszebels.
• Een nieuw en een vertrouwd gezicht bij Jeszebels. Foto: Janneke Boogaard

Nieuwe chef-kok bij Jeszebels

Algemeen 1.204 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Wouter de Jong geeft vanaf 1 oktober zijn eigen draai aan het vertrouwde concept van Jeszebels. De nieuwe chef-kok houdt van puur.

"Met seizoensgebonden producten kun je de beste kwaliteit bereiken en ben je ook nog eens verantwoord bezig", steekt Wouter meteen maar van wal. Gasten kunnen bij Jeszebels in de Waterstraat gaan genieten van de ervaring die hij de afgelopen vijf jaar opdeed bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Eenvoudig en herkenbaar
"De trend in de horeca gaat steeds meer naar het pure. Dat is ook waar ik me zelf het meest in kan vinden: eenvoudige, herkenbare en natuurlijk lekkere gerechten." En dan gestoken in het Jeszebels-jasje.

Gastvrouw Kai
Bites, fingerfood, burgers, voorgerechtporties; dat zijn de steekwoorden waarmee Jeszebels de afgelopen acht jaar zijn plek heeft veroverd in de Bommelse horeca. Al die tijd is Kai van Kooy als gastvrouw het vertrouwde gezicht, en dat blijft zo.

Interieur
"Met de komst van Wouter introduceren we niet alleen een nieuwe menukaart, maar hebben we ook het interieur gerestyled", vertelt Kai enthousiast. Met velours op de stoelen en warme tinten is Jeszebels klaar voor de herfst. Ronde tafels in het voorste deel geven een ruimtelijk effect.

Meet the new chef
De hele maand oktober kunnen vaste en nieuwe gasten dit alles komen ervaren met het Meet the chef-menu: vijf gangen voor 30,00 euro én een glaasje bubbels, aangeboden door Wouter. "Ik houd van direct contact met de mensen voor wie ik kook. Die passie had ik als klein jongetje al en die heb ik nog steeds."

www.jeszebels.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden