Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Een nieuw en een vertrouwd gezicht bij Jeszebels.
• Een nieuw en een vertrouwd gezicht bij Jeszebels. (Foto: Janneke Boogaard)

Nieuwe chef-kok bij Jeszebels

  •   1125 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Wouter de Jong geeft vanaf 1 oktober zijn eigen draai aan het vertrouwde concept van Jeszebels. De nieuwe chef-kok houdt van puur.

"Met seizoensgebonden producten kun je de beste kwaliteit bereiken en ben je ook nog eens verantwoord bezig", steekt Wouter meteen maar van wal. Gasten kunnen bij Jeszebels in de Waterstraat gaan genieten van de ervaring die hij de afgelopen vijf jaar opdeed bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Eenvoudig en herkenbaar
"De trend in de horeca gaat steeds meer naar het pure. Dat is ook waar ik me zelf het meest in kan vinden: eenvoudige, herkenbare en natuurlijk lekkere gerechten." En dan gestoken in het Jeszebels-jasje.

Gastvrouw Kai
Bites, fingerfood, burgers, voorgerechtporties; dat zijn de steekwoorden waarmee Jeszebels de afgelopen acht jaar zijn plek heeft veroverd in de Bommelse horeca. Al die tijd is Kai van Kooy als gastvrouw het vertrouwde gezicht, en dat blijft zo.

Interieur
"Met de komst van Wouter introduceren we niet alleen een nieuwe menukaart, maar hebben we ook het interieur gerestyled", vertelt Kai enthousiast. Met velours op de stoelen en warme tinten is Jeszebels klaar voor de herfst. Ronde tafels in het voorste deel geven een ruimtelijk effect.

Meet the new chef
De hele maand oktober kunnen vaste en nieuwe gasten dit alles komen ervaren met het Meet the chef-menu: vijf gangen voor 30,00 euro én een glaasje bubbels, aangeboden door Wouter. "Ik houd van direct contact met de mensen voor wie ik kook. Die passie had ik als klein jongetje al en die heb ik nog steeds."

www.jeszebels.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK