Afbeelding
Foto: Gijs van Tuijl

Kerkwijk viert Burendag XXL

Algemeen 283 keer gelezen

KERKWIJK • Alsof een Burendag nog niet mooi genoeg is, maakte Kerkwijk er een heel Burenweekend van. Dorpsvereniging D'n Treffer organiseerde meerdere activiteiten om iedereen uit het dorp en omgeving bij elkaar te brengen.

Vrijdagavond ging het feestelijke weekend van start met een gezellige feestavond. Op het trapveldje stond een feesttent en er was live muziek verzorgd door duoband Torkest.

Hevige regen
Op zaterdagmiddag startten dertien teams met de puzzelfietstocht. Helaas heeft de organisatie deze halverwege moeten afbreken vanwege de hevige regenval. Aan de hand van een bonusvraag kon toch iedereen nog meedingen naar de hoofdprijs, welke werd gewonnen door team BMW.

Barbecue
Hoewel het weer niet meewerkte was de opkomst bij de hamburger-barbecue aan het einde van de middag boven verwachting. Onder het genot van hamburgers en drankjes werd het Burenweekend op deze manier gezellig afgesloten in de verwarmde tent. D'n Treffer kijkt terug op een geslaagd weekend en zal komend jaar opnieuw een leuk tweedaags programma organiseren in het kader van Burendag. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden