Afbeelding
Foto: Janneke Boogaard

Dertig bokbieren bij Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Algemeen 394 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bij de Zaltbommelse Stadsbrouwerij is het aftellen weer begonnen: het is bijna oktober, de bokbiermaand bij uitstek. Er is zelfs een whatsappgroep voor de actuele taplijst.

In het proeflokaal staan dertig verschillende bokbieren op tap, wisselend op zes kranen. Er is dus altijd keuze uit zes soorten. "We hebben bokbieren van kleine en grote brouwerijen, bekende en onbekende", vertelt Adrie van der Meijden. "Als mensen willen weten wanneer welk bokbier op de tap staat, kunnen ze hun mobiele nummer doorgeven voor onze speciale bokbier-appgroep. Ze ontvangen dan een whatsapp met de actuele taplijst." 

Aanmelden voor de whatsapp-groep kan via deze link. Ook op de facebookpagina is actuele informatie te vinden.

Natuurlijk heeft Van der Meijden zelf ook bokbier gebrouwen. Het eerste fust Kroniek Bok uit eigen brouwerij wordt zaterdag 6 oktober om 17:00 uur aangeslagen door wethouder Kees Zondag.

www.zaltbommelse-stadsbrouwerij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden