Afbeelding
Foto: ingimage

Avond over alcohol, drugs en pubers in Zaltbommel

Algemeen 253 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Brug, school voor praktijkonderwijs, organiseert samen met IrisZorg een thema-avond over 'Alcohol, drugs en pubers!'. Iedereen die met dat onderwerp te maken heeft is welkom.

Kinderen komen in de puberteit vaak voor het eerst in aanraking met alcohol en soms ook met drugs. Hoe kunnen opvoeders het beste met hen in gesprek komen over dit onderwerp, wat is normaal en wat zorgelijk?

De thema-avond is speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) en andere belangstellenden. De avond start om 18:45 uur en duurt tot 20:30 uur. Van 20:30 uur tot 21:00 uur is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Workshops
De bezoekers volgen drie workshops: in gesprek met jongeren; alcohol, drugs en opvoeding; en een kennistest waarmee bioscoopbonnen en lunchbonnen te winnen zijn. Na afloop gaan de aanwezigen ook nog naar huis met een leuke goodiebag.

Aanmelden voor deze avond kan door een mailtje te sturen naar Saskia Dijkstra (sdijkstra@prodebrug.nl), tot uiterlijk 25 september. De Brug, school voor praktijkonderwijs is gevestigd aan Wielkamp 1 in Zaltbommel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden