Afbeelding

Zevende editie zwem-4-daagse in De Kreek

Sport 155 keer gelezen

KERKDRIEL • Zwemvereniging Kerkdriel organiseert in samenwerking met Optisport De Kreek voor de zevende keer de Nationale zwem-4-daagse.

Iedereen die in het bezit is van het A-diploma mag meedoen en niet alleen de kinderen maar ook de ouders en opa's en oma's worden door de organisatie uitgedaagd om mee te doen. Het is de bedoeling dat er op vier dagen een vastgestelde afstand wordt gezwommen.

Voor kinderen onder de 10 zijn dat 10 baantjes (250 meter) en voor alle andere deelnemers is het 20 banen (500 meter) per avond. Dat is mogelijk op dinsdag 25 en donderdag 27 september en dinsdag 2, donderdag 4 en zaterdag 6 oktober. Starten kan iedere avond van 17:00 tot 18:45 uur, zaterdag uitgezonderd, want dan is de laatste start om 17:15 uur en is er vanaf 17:30 uur als afsluiter het discozwemmen voor alle deelnemers.

Het is overigens verplicht om vier avonden mee te doen. deelnemers krijgen na afloop een medaille, ter herinnering aan de zwem-4-daagse. Inschrijven is mogelijk aan de kassa en via onderstaande website.

www.zwem4daagse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden