Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Het debuut van Spark of Sanity op Appelpop.
• Het debuut van Spark of Sanity op Appelpop. (Foto: Arie Mastenbroek)

Bommelse Spark of Sanity debuteert op Appelpop

  •   219 keer gelezen

REGIO • Voor Laurens, Nick, Bjorn en Robin, leden van de Bommelse rockband Spark of Sanity, kwam afgelopen weekend een droom uit. Zij trapten namelijk de tweede dag van het populaire festival Appelpop in Tiel af met een eigen optreden op de Rabostage. 

Deze eer viel hen ten deel omdat zij in april de bandwedstrijd Parel van de Betuwe overtuigend hadden gewonnen. Hoe gaaf is het als je ziet dat jouw bandnaam in alle Appelpop promotie staat tussen grote namen als bijvoorbeeld Chef'Special of Golden Earring.

In de lift
Sinds de Parel zit deze Bommelse band enorm in de lift. De rockformatie liet zich horen op RosRock in Rossum, stond op het grote podium van Woodstock aan de Waal en nu als kers op de taart het debuut op Appelpop.

De fans waren in groten getale naar Tiel gekomen om dit moment met hun favoriete band mee te beleven. Zij werden door de mannen getrakteerd op eigen frisse pop- en rocksongs, waarbij stevige nummers werden afgewisseld met mooie ballads.   

Spotify
Vanaf deze week zijn de nummers van Spark of Sanity ook te horen op Spotify en andere populaire streaming diensten en binnenkort vindt de fysieke release van de eerste EP plaats. Maar eerst gaan de mannen werken aan nieuwe eigen nummers. 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK