Afbeelding
Foto: aangeleverd

270 kinderen vieren 'carnaval' in Kerkdriel

Algemeen 557 keer gelezen

KERKDRIEL • Deze week kon IJsbaan De Griendt in Kerkdriel zich opmaken voor alweer de elfde editie van de Doerak-kindervakantieweek. Met het getal 11 was voor het bestuur de keuze om carnaval als thema te kiezen al snel gemaakt.

Zowel kinderen als ouders keken al lang uit naar dit fantastische evenement getuige het hoge aantal inschrijvingen. Met maar liefst 270 kinderen en ruim zeventig ouders/vrijwilligers was het een daverend succes.

Hutten
Drie dagen lang werd er fanatiek gebouwd en geschilderd aan mooie hutten. De kinderen werden geschminkt, konden springen op verschillende grote luchtkussens en trampolines. Ook werden ze getrakteerd op lekker vers fruit en natuurlijk mochten poffertjes, ijsjes en frietjes niet ontbreken.

Djembé en carnaval
Ze konden meedoen in een dansvoorstelling en om het feest compleet te maken werd er een heuse Djembé workshop georganiseerd. Vanaf een carnavalswagen werden er vrolijke (carnavals)nummers gedraaid die zorgden voor een feestelijke stemming.

Te droog voor kampvuur
Dat er dit jaar vanwege de droogte geen kampvuur kon zijn mocht de pret niet drukken. Het bestuur kijkt terug op een meer dan geslaagde kindervakantieweek en wil dan ook al haar deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen aan deze elfde editie bedanken. Veel kinderen zullen nog vaak terugdenken aan deze drie fantastische dagen wanneer ze weer plaats moeten nemen in de schoolbanken. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden