• De nieuwe lift is sinds een maand open.
• De nieuwe lift is sinds een maand open. Foto: Britta Alink

Storing in lift station Zaltbommel; politie en omstanders dragen scootmobiel

Algemeen 340 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Een vrouw is dinsdag met haar scootmobiel de trap van het station in Zaltbommel af gedragen. Politieagenten en omstanders staken de handen uit de mouwen omdat de lift niet werkte.

Het zou een paar uur duren voordat een monteur de lift kon maken, dus besloten agenten de scootmobiel op te tillen en de vrouw naar beneden te helpen. "Super samenwerking! Bedankt!" schrijft Politie Bommelerwaard op Facebook.

Dinsdag om 16:00 uur meldde woordvoerder René Vegter van ProRail desgevraagd dat er op dat moment werd gewerkt aan herstel van de storing. "Aan het eind van de dag moet de lift weer werken", gaf hij aan. 

Sinds het weekend
"Helaas hebben we ontdekt dat de lift al sinds het weekend in storing was. Er was onduidelijkheid wie er actie moest ondernemen", vervolgt Vegter. "Daarover gaan we nu direct duidelijke afspraken maken, want zo'n lange storing is natuurlijk niet acceptabel." 

De lift op het station in Zaltbommel is dit jaar vervangen; in juli werd de nieuwe lift geopend. Waardoor die de afgelopen dagen niet werkte, is niet duidelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden