• Eigenaar Bram Hoorn (l) in de foodtruck.
• Eigenaar Bram Hoorn (l) in de foodtruck. (Foto: In Petto)

Bistro In Petto in Rossum zet foodtruck op terras

  •   688 keer gelezen

ROSSUM • Bistro In Petto is sinds kort de trotse eigenaar van een foodtruk: 'In Petto on Wheels'. Het dijkterras is deze zomer bekroond met plek 30 in de Terras Top 100 van Misset.

De foodtruck, een Ford Transit uit 1969 was bij aanschaf toe aan een flinke opknapbeurt, een flinke uitdaging die Paul Leuven en Sjaak de Lang met beide handen aangrepen. Met een nieuw motorblok, nieuwe remschijven, accu's, een likje verf en nog veel meer geknutsel rijdt de truck weer als een zonnetje.

Mobiele bar

De truck is in te huren voor feesten en partijen thuis of op bedrijfsfeesten. Daarnaast staat de foodtruck op het dijkterras, als mobiele bar dan wel te verstaan. Hierdoor krijgen gasten op het terras hun drankjes nóg sneller en krijgt het terras een 'festival look'.

Barbecue

Op mooie zomeravonden steekt de kok de barbecue aan op het terras. Gasten kunnen gerechten kiezen van de nieuwe barbecue-kaart, zoals een entrecote, een gegrilde zwaardvis of onze McPetto XL, dit alles aangevuld met een rijk gevulde saladebar.

Eigenaar Bram Hoorn is trots op hun 30ste plaats in de Terras Top 100. Na een bezoek van de vakjury werden er lovende woorden geschreven:

'Eredivisie-niveau'

"We laten ons onderdompelen in het bad van gastvrijheid dat het team van In Petto Rossum is. Daar zorgen de medewerkers die ons vandaag te woord staan in ieder geval voor. Ze doen hun werk met liefde en ze verstaan hun vak. Zo zou je het vaker willen zien bij de terrassen die je bezoekt. Eredivisie-niveau wat ons betreft." (Michael Simon (Misset Horeca) op 2 jul 2018)

www.bistroinpetto.nl

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK