• Met een statiegeldactie heeft de speeltuinvereniging al veel geld ingezameld. Maar het is nog niet genoeg.
• Met een statiegeldactie heeft de speeltuinvereniging al veel geld ingezameld. Maar het is nog niet genoeg. Foto: aangeleverd

Pas na de zomer een speeltuin voor Ophemert

Algemeen 69 keer gelezen

OPHEMERT • Speeltuinvereniging 't Slingerbos heeft nog niet genoeg geld voor de nieuwe speeltuin. "Maar we gaan door met acties tot de speeltuin er staat", zegt de vereniging.

De vereniging hoopt dat nog voor augustus de schop de grond in kan. "De statiegeldflessenactie is wel een succes geworden. Die gaan we snel inleveren."

De vereniging is actief bezig om particulieren en bedrijven uit de omgeving te benaderen om de nieuwe speeltuin te sponsoren. "Vele kleine beetjes maken een mooie speeltuin", aldus de initiatiefnemers.

25 euro per jaar

Wie wil helpen kan voor 25 euro per jaar donateur worden. Aanmelden kan via de website: http://svslingerbos.bentrein.com Ook bedrijven kunnen zich via de website aanmelden als sponsor.

"Wij verwachten dat de speeltuin meer gezinnen met (jonge) kinderen naar de nieuwe wijk zal trekken", aldus het bestuur. "Dat is goed voor de verenigingen en bedrijven in Ophemert."

Ontmoetingsplek

Volgens voorzitter Roelof Kusters kan de speeltuin de nieuwe kinderen in het dorp helpen integreren. "De speeltuin zal fungeren als sociale ontmoetingsplek voor oude en nieuwe bewoners van het dorp. Dit zal de sociale cohesie stimuleren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 9 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden